Loading...

Damesbroeken specialist Toering Mode helpt je graag!

Het is een uitdaging om een broek te vinden die naar jou smaak is en past bij jouw unieke lichaamsvorm. Wij hebben een brede collectie damesbroeken zodat bijna iedere vrouw slaagt voor de perfecte broek! Veel vrouwen hebben onze damesbroekenmerken in de loop der jaren al ontdekt. Kijk ook in onze ‘lookbook‘.

Ons mode credo:
‘vlotte mode die je elke dag wilt dragen’

Onze merken voor damesbroeken zijn; Anna Montana, Brax, Dreamstar, Toni, Zerres en ZiZo. De ideale pasvorm zorgt dat je broek lekker zit en je figuur tot haar recht komt. Maatvoering 36 t/m 48. Zit je kleur, pasvorm, lengte of maat er niet bij dan kunnen wij deze meestal bestellen.

Bereken je lengtemaat

De meeste damesbroeken hebben een reguliere lengtemaat van 32 inch. Naast deze collectie voeren we ook de lange lengtemaat 33 en 34.
De lengtemaat kun je bepalen door de lengte van het binnenbeen op te meten.

Binnenbeenlengte in cm Lengtemaat in inch
71 28
76 30
81 32
86 34

Toering Mode damesbroeken ‘pasvormhulp’

Zoveel damesbroeken merken, pasvormen en stijlen. Om wegwijs te worden in broekenland kun je gebruik maken van onze compacte Toering ‘pasvormhulp’. Van diverse merken hebben we van onderstaande pasvormen meerdere modellen: binnen de pasvormen zijn er diverse modellen afhankelijk van seizoen en trends zoals de skinny, tregging, rechte pijp, broeken met elastische band, flare, capri en enkelvrij.

SLIM FIT

Damesbroeken specialist

Deze pasvorm is geschikt voor vrouwen met een slank postuur. Ook geschikt voor vrouwen met een buikje en slanke bovenbenen.

REGULAR FIT

Damesbroeken specialist

Deze pasvorm is geschikt voor vrouwen met een postuur in normale proporties.

FEMININ FIT

Damesbroeken specialist

Deze pasvorm is geschikt voor vrouwen met brede heupen, volle billen en volle benen.

COMFORT FIT

Damesbroeken specialist

Deze pasvorm heeft meestal een elastische tailleband en is voor veel lichaamsvormen geschikt. Vooral ideaal voor vrouwen die optimaal draagcomfort willen.

Een jeans is een ‘must have’ die niet in je garderobe mag ontbreken. Vaak is het vinden van die ene juiste en passende jeans een uitdaging. Met smalle of rechte pijp, meer of minder elastisch, elegant of stoer en in diverse kleuren, in onze winkel is er een ruime keuze.

Bij een pantalon gaat het om de klassiekere snit en materiaal, met rechte of iets uitlopende pijp.

Van het merk Toni hebben we deze broek in meerdere kleuren in de stof gabardine (mix van wol met polyamide).